Εξυπηρέτηση

emergency

τρόποι πληρωμής

tropoi plirwmis

Χρήσιμες Πληροφορίες

info

Φωτογραφικό άλμπουμ

fotos

H ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Πρέβεζας,στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.deyaprevezas.gr παρέχει με τη χρήση σύγχρονων εφαρμογών πληροφορικής στους καταναλωτές την δυνατότητα για γρήγορη, έγκαιρη, έγκυρη ενημέρωση και επικοινωνία.
Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα χρήσιμο και ουσιαστικό εργαλείο για όλους τους χρήστες, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Η ιστοσελίδα περιέχει πλήθος στοιχείων και συστημάτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τα αντικείμενα ευθύνης της ΔΕΥΑΠ.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν συμβουλές εξοικονόμησης νερού καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες της ΔΕΥΑΠ, όπως: Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών , τέλη σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΥΑΠ, διαδικασίες ύδρευσης, διαδικασίες αποχέτευσης και χρήσιμα έντυπα. Επίσης οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να βρούν πληροφορίες σχετικά με την Επιχείρηση, την Ύδρευση, την Αποχέτευση, το περιβάλλον, τον Βιολογικό καθαρισμό, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της, τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

 © 2015 deyaprevezas.gr / Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
 Το περιεχόμενο ανήκει (C) στην επιχείρηση ΔΕΥΑ Πρεβέζης